Midsommar i Kosta – en klassiker!

VI FIRAR TRADITIONELL MIDSOMMAR I KOSTA

Allt du behöver veta!

Midsommar i Kosta Folkets Hus

På midsommaraftons morgon åker vi med Pysen till Rislycke för att binda kransar och girlander, allt under glada skratt och med en och annan sång.

Då detta är klart återvänder vi till Folkets Hus där vi klär midsommarstången och avslutar med en gemensam fika. Anmäl om du vill delta – trevligt om vi blir många!

Kl 1500 marscherar sedan Kosta Musikkår och midsommarfirare  från Kosta Glasbruk  till Folkets Hus där midsommarstången reses till musik av Musikkåren och med danslekar och sång för barnen.

Från kl 15 till 18.00 är Folkets Hus öppet för alla med dans till Kostaoktetten, med lotterier både för barn och vuxna, bar och café med bl a våfflor och korvförsäljning samt chokladhjul och luftgevärsskytte.

Vi Kostabor vill ha vårt midsommarfirande som det alltid varit, träffa hemvändare, umgås och ha trevligt, men för att vi ska kunna ha alla aktiviteter igång så måste vi bli fler som ställer upp och jobbar både före midsommar med alla förberedelser  och under de timmar firandet pågår. Vi på FH ser fram emot att höra av dig för drömmen är ju att kunna göra firandet både större och bättre för allas trevnad. Hör av dig till Margaretha du som vill hjälpa till – 0709-287769

Ett redit Småländskt Midsommarfirande!

Följ oss på sociala media

Här når du oss!

Adress

Stora Vägen 47, 36543 Kosta

Telefon

0478-50041 / 073-2443754

Frågor? Skicka ett meddelande!

14 + 5 =