Styrelsen Kosta Folkets Hus 2024-25

Här passar vi på att presentera den aktuella styrelsen – välkommen på Årsmötet där vi kommer att välja in två nya styrelsemedlemmar och två suppleanter – hör gärna av dig om du vill sitta med i styrelsen och påverka vår verksamhet.

Ledamöter 2024-2025

Styrelsen för Kosta Folkets Hus arbetar helt ideellt. Vi strävar efter att på alla sätt öka samhörigheten i byn. Hos oss på Folkets Hus kan du delta i olika aktiviteter och bidra till gemenskapen. Vi tror att varje individ kan göra en viktig skillnad och vill ge dig möjligheten att vara en betydelsefull del av vår gemenskap. Bli en del av Kosta – tillsammans kan vi skapa något extra!

Margareta Elfström Södergren

Margareta Elfström Södergren

Ordförande

Krister Hansson

Krister Hansson

Vice ordförande

Lone Olsson

Lone Olsson

Ledamot

Anders Setting

Anders Setting

Ledamot

Ove Johansson

Ove Johansson

Ledamot

Erik Wennerstrand

Erik Wennerstrand

Ledamot

Stefan Larsson

Stefan Larsson

Ledamot

Kristin Munch

Kristin Munch

Suppleant

Niclas Turesson

Niclas Turesson

Suppleant

Manni Leek

Manni Leek

Suppleant

Vill du veta mer?

Du kan alltid höra av dig till oss om du har förslag på aktiviteter eller vill hyra någon av våra fina lokaler för en fest eller ett evenemang.

Välkommen att engagera dig!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Möjligheternas Folkets Hus

Upptäck allt som vi kan erbjuda på Folkets Hus i Kosta. Allt från inspirerande möteslokaler till lokaler lämpliga för fest och kulturevenemang. Läs mer om våra lokaler – de bästa som Kosta har att erbjuda!

Unika upplevelser

Upptäck våra spännande evenemang, och kulturupplevelser. I vår välkomnande miljö kan du njuta av teaterföreställningar, konserter och konstutställningar. Möt inspirerande människor och delta i fantastiska evenemang – bli en del av Kosta Folkets Hus-familjen redan idag!

Följ oss på sociala media

Här når du oss!

Adress

Stora Vägen 47, 36543 Kosta

Telefon

0478-50041 / 073-2443754

Frågor? Skicka ett meddelande!

15 + 15 =